Vanliga frågor

Fungerar Perifit med alla telefoner?


Perifit fungerar med följande: - Iphone från modell 4S och nyare modeller. - Ipad från modell 3 och nyare modeller. - Enheter med Android version 4.4 och nyare.
Hur stor är Perifit?

Kan jag använda Perifit när jag har spiral?


Precis som med tampong och menskopp kan Perifit användas även om du har en spiral. Det finns en liten risk att spiraltrådarna fastnar i det du stoppar in så var alltid försiktig när du tar ut den.
Hur säker är Perifit?


Perifit är gjord i medicinskt graderad silikon, 100% vattentät och har gått igenom flera omfattande tester på vad som händer när den tappas, utsätts för vatten, värme, risk för irritation, med mera.
Hur tar jag hand om min Perifit?


Då Perifit är vattentät och i medicinskt graderad silikon så är den väldigt enkel att tvätta med mild tvål och varmt vatten. Vi rekommederar att du tvättar den med DivaWash eller liknande tvål med kroppsvänligt PH-värde.
Hur lång batteritid är det på Perifit?


Perifit är gjord för att klara av 1000 st 10 minuter långa träningspass, så om du använder Perifit tre gånger i veckan så räcker den i minst fem år!
Hur vet ni att Perifit verkligen är effektiv?


Perifit togs fram tillsammans med en grupp välkända forskare inom biofeedback och bäckenbottenträning. Flera studier visar att kvinnor som får biofeedback under träning är en av de som får den mest effektiva bäckenbottenträningen och direkt kraftmätning är den mest effektiva.
Vad har jag för garanti?


Enligt konsumentköpslagen så har man en ångerrätt på 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Eftersom det är en hygienprodukt så gäller ångerrätten endast vid en oöppnad produktförpackning. Garanti på funktionsfel gäller i ett år efter inköpsdatum. Slutar din Perifit att fungera eller om enheten skulle visa sig vara felaktig vid leverans så kan du kontakta oss på info@solann.se så hjälper vi dig med felsökning och eventuellt utbyte.
Vad händer om batterierna tar slut?


Om batteriet tar slut innan fem år får du en helt ny Perifit kostnadsfritt. Tar det slut efter fem år har gått kan du kontakta oss för att få en ny enhet för endast 50 USD.
Kan jag använda Perifit när jag är gravid?


Använd inte Perifit när du gravid. Vänta minst 6 veckor efter graviditeten innan du börjar använda Perifit.

Saknas din fråga? Ställ den här.

Förbättra ditt välmående